Yuk konco neng ndisik gembira
Alerak -lerak banyune segara
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu ne pariwisata

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak
Banyu tinengah
Ora jemu2 karo mesem ngguyu
Ngilangake rasa longgah lesu

Adek njawel mas jebul wis sore
Wite kelopo katon ngawe-awe
Prayogane becik bali wae
Dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe.

Ini lagu mp3 dari campursari juga, dari Jawa Tengah,,,,asiknya didengerin sambil seminar, rapat, atau sidang atau apa lah hehe, artinya tentang sebuah perahu layar aja hehe…

hehe….

hmmm…