Kelinci Ucul

Ngubengi Kutho Sateruse
Ing Ndeso Ndeso
Mergo aku Anggoleki Sing Tak Tresnani

Kelinciku Ucul
Lungo Mengetansuroboyo

Terus Nyang Mbali

Mengulon Lungo Nyang Mbandung

Ora Ketemu

Terus aku Nyang Jakarta

Jebul Ora Ketemu

Adhuh Kelinciku

Ojo Mbledo Aku

Terus Balinyang Semarang

Kelinciku Wus Ono Kandang

Lan Jebulane Grusa Grusu

Keburu Nepsu

Wekasane Montang Manting

Ragade Akeh

aku Dhewe Kang Kebanting

Ini lagu berasal dari Jawa tengah, campursari….

artinya kurang lebih tentang seekor kelinci aja…hehe…

lagu ini lebih pas banget dah kalau dinyanyikan waktu jam kerja, khususnya pegawe kantoran, pegawe negeri, satpol pp hehe….